DIARI DE RUBÍ
Veïns per Rubí ha criticat les formes del govern municipal en la convocatòria d’una Comissió Informativa Extraordinària i Urgent per informar sobre l’expedient d’aprovació inicial del Pressupost 2019 i poder portar-ho a Ple. Segons el portaveu de la formació, Antoni García, es va avisar per mail i sense aportar informació. La comissió no es va poder dur a terme perquè l’oposició no va aprovar la urgència de la convocatòria, per aquests motius. Si no s’aproven els pressupostos, el consistori haurà de seguir treballant amb els comptes de 2018 prorrogats.

Toni García, portaveu de Veïns per Rubí, assegura que l’executiu local no té els suports necessaris per aprovar el pressupost de 2019. Per tot plegat, Garcia ha reiterat les seves crítiques al govern municipal. “Aquesta situació mostra de nou el que hem denunciat moltes vegades, la incapacitat de governar aquesta ciutat per part de l’actual PSC”, apunta el portaveu de la formació, qui lamenta que “els veïns i veïnes de Rubí paguem les conseqüències d’aquesta incapacitat de gestió”.

Veïns per Rubí ha reiterat diverses demandes per poder votar de forma favorable als pressupostos municipals per al 2019. Entre aquestes hi ha un mínim d’un 15% de la inversió ordinària en el pressupost per a urbanitzacions, una política més ambiciosa i efectiva per incrementar el parc públic municipal d’habitatge, un increment dels llindars d’ingressos en les bases per accedir a ajudes per pagar l’IBI, una planificació exhaustiva a 4 anys de les inversions, un pla de manteniment planificat, així com la supressió dels càrrecs de confiança del govern municipal, “que són una mostra evident de la política del PSC basada en el clientelisme, l’amiguisme i el nepotisme”.