Veïns per Rubí va néixer unes setmanes abans de les eleccions municipals de l’any 2015. En aquell moment el nostre objectiu era (i encara és avui) proposar una alternativa real i municipalista al govern de Rubí que fiqui per damunt de tot els interessos dels veïns i veïnes de la nostra ciutat.

En aquell moment, amb tanta feina al davant i tan poc temps, tots els nostres esforços es van centrar a treure un programa electoral que prioritzés els problemes i les necessitats dels rubinencs i les rubinenques, però no es va poder dedicar el temps desitjat a la nostra imatge.

Avui Veïns per Rubí i el nostre projecte compleix set anys, un temps al qual hem adquirit experiència i maduració i hem cregut que ha arribat el moment de fer un canvi d’imatge. 

Al nostre nou logotip, com no pot ser d’un altra manera, es manté el nostre color verd que representa esperança i alegria però també altres conceptes importants per al nostre partit com són la natura i la sostenibilitat. Però amb un to més viu amb què reflecteix a la perfecció la vitalitat de la ciutadania de Rubí i conseqüentment, del nostre equip.

Amb aquest rebranding iniciem el compte enrere cap a les eleccions municipals de maig de 2023, unes eleccions que ara sí que estem segurs que seran les eleccions del canvi a la nostra ciutat. A Veïns per Rubí estem preparats i volem comptar amb tu.

Ens acompanyes?