Estimats veïns i veïnes de Rubí:

Des de Veïns per Rubí volem expressar el nostre sincer agraïment als 2146 votants que van confiar en la nostra candidatura en les darreres eleccions municipals del passat 28 de maig. La vostra participació ens ha permès duplicar la nostra presència al ple i contribuir a una ciutat millor.

És gratificant comprovar com el moviment municipalista continua creixent a Rubí i als municipis del voltant, amb victòries de partits municipalistes a poblacions com Terrassa (Tot per Terrassa), Matadepera (Som-hi Matadepera) o a Vilanova del Vallès (Impulsem Vilanova) i gran resultat també dels amics de Som Veu, acabats de fundar fa poc temps, i que han aconseguit 3 regidors a Castellbisbal. Això demostra que cada cop, més persones entenen la importància de tenir un ajuntament proper, que estigui al costat dels veïns i veïnes i al servei de les seves necessitats diàries, sense dependre dels interessos dels partits polítics a nivell estatal o regional.

Des de la nostra creació el 2015, som l’únic partit de Rubí que ha experimentat un creixement ininterromput del nombre de vots i de presència en cada elecció. Aquest suport continu demostra que el nostre projecte està viu i en ple auge. Tornarem a ser l’únic partit municipalista al ple de Rubí els propers quatre anys, i això ens atorga la responsabilitat de ser la veu real dels veïns i veïnes, treballant incansablement per reclamar millores per a la nostra ciutat.

Tot i això, no podem ocultar el nostre descontentament davant de l’entrada de la ultradreta al ple municipal amb 3 regidors. No compartim la seva visió extremista i catastròfica sobre la nostra ciutat i mantindrem fermament la nostra defensa de Rubí com una ciutat oberta i diversa. En contrapartida, és important destacar que Veïns per Rubí tindrà el primer regidor obertament LGTB de la història del nostre ajuntament, un fet històric i al qual donem visibilitat, ja que reflecteix la diversitat de la nostra ciutat.

Ens comprometem a fer una política responsable i mantenim el nostre compromís de centrar les nostres accions exclusivament en el benestar de Rubí i dels seus habitants i buscarem oportunitats per impulsar millores tangibles i duradores per a la nostra ciutat. A més, sempre donarem suport a projectes i iniciatives que siguin beneficioses per al nostre municipi.

Volem reiterar el nostre agraïment als i les votants que van confiar en Veïns per Rubí. El vostre suport és fonamental i ens impulsa a treballar intensament per la nostra ciutat. Junts podem construir un Rubí més pròsper, inclusiu i en constant evolució, sense oblidar-nos de les urbanitzacions, ja que també són part imprescindible de la nostra ciutat, i que els seus veïns i veïnes són igual d’importants.

Amb Veïns, guanya Rubí!