La formació política promet que si en el futur arriba al govern, apostarà per un Pla de manteniment específic per les urbanitzacions

Des de Veïns per Rubí han tornat a denunciar l’estat precari i el manteniment insuficient que pateix l’espai urbà de les urbanitzacions de Rubí. Des de la formació lamenten que aquest problema es tracta “d’una extensió dels problemes de manteniment que ja pateix el nucli urbà des de fa anys”.

Segons VR, “després de tres anys de mandat, hem pogut constatar la línia continuista en aquest aspecte per part del govern del PSC, amb falses promeses a les veïnes i veïns de les nostres urbanitzacions per resoldre problemes de manteniment del dia a dia, però també problemes endèmics. La campanya de propaganda Alcaldia als Barris ha sigut un altre fracàs, i no deixa de ser una mala imitació de l’anomenat estil Bustos”, en referència a l’exalcalde de Sabadell imputat per diversos delictes contra l’administració pública, entre altres.

La formació política promet que, en cas d’arribar a tenir responsabilitats de govern en el futur, apostaran per implantar un Pla de Manteniment específic per les urbanitzacions, ja que consideren que l’actual protocol i planificació, en mans del PSC, ha mostrat ser un fracàs. VR posa com a exemple d’aquest fracàs la urbanització de Can Ximelis, on denuncien que després de 15 anys encara no s’han finalitzat els carrers Sierra Neva i Puigmal. La formació també exemplifica aquesta deixadesa amb el difícil accés als habitatges del camí de Sant Muç 18, que dificulta l’entrada de serveis d’emergència en cas de necessitat.

ENLLAÇ AL TOT RUBÍ