Manifest d’adhesió

MANIFEST D’ADHESIÓ AL PROJECTE DE VEÏNS PER RUBÍ PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE MAIG DE 2023

Aquest mes de maig hi ha molt en joc. Després de gairebé 44 anys de governs democràtics, vivim en una ciutat de gairebé 80.000 habitants amb moltes mancances: problemes de seguretat ciutadana amb una plantilla i mitjans insuficients a la policia local, manteniment i neteja de l’espai públic deficient, plans urbanístics obsolets, falta d’activitats d’oci per als més joves, urbanitzacions abandonades, verd urbà insuficient, entitats i comerç sense el suport adequat, i un llarg etcètera.

La ciutat de Rubí viu sense nord i sense il·lusió. El seu Ajuntament ha estat governat des del 1979 pel PSUC, ICV i, més concretament, des del 2003 pel PSC, amb diferents socis de govern (ERC, CiU, En Comú Podem) o amb suports externs (PP i Ciutadans).

I, diferents estudis, com l’últim baròmetre de la Diputació de Barcelona posen de manifest el descontentament de la ciutadania amb l’actual alcaldessa de Rubí. Des de la inseguretat a la deixadesa dels seus carrers. Rubí està quedant desdibuixada com una ciutat grisa, a la perifèria.

És per aquest motiu que, Veïns per Rubí va néixer el 2015 amb l’objectiu de fer un gir a les dinàmiques dels grans partits polítics que han governat la nostra ciutat. Som veïnes i veïns com tu que no tenim cap hipoteca política, i que tenim la llibertat de defensar els interessos de rubinencs i rubinenques allà on calgui. Nosaltres no utilitzem l’Ajuntament de Rubí per aspirar a altres càrrecs en l’Administració o per fer debats polítics de temes pels quals no tenim competències.

Rubí mira el seu futur amb il·lusió

Des de l’estratègia i la bona gestió dels nostres recursos. Rubí és una ciutat que té un potencial enorme, no només per una ubicació privilegiada al Vallès, molt ben comunicada amb Barcelona; pel seu teixit productiu, amb un sector industrial en constant creixement; amb una població demogràficament rejovenida, diversa socialment i culturalment. Tot plegat ens fa mirar la ciutat amb un gran optimisme i il·lusió.

Creiem que una nova manera de governar la ciutat és possible. I ho farem amb el teu suport, amb el suport de tots aquells veïns i veïnes com tu que creuen que un altre Rubí és possible: un Rubí segur, amable, amb l’espai públic cuidat, verd, net, que lluita contra l’incivisme; amb un nou planejament urbà modern i que mira cap al futur, amb els barris amb serveis públics dignes i de qualitat.

Treballem en un projecte que recull les diferents sensibilitats de la gent de Rubí. Un projecte transversal per a tothom, que defensa l’interès general, i no els interessos de partit o personals.

Et necessitem a tu i a la teva il·lusió. Liderem el canvi que Rubí necessita.

Formulari